Anco Dijkman Kozijnen

Roomweg 6a • 8334 NR Tuk • +31(0)561-452 550


naar de homepage

Glasproducten
ScreenLine, Triple glas

Triple glas


Screenline beglazing is een systeem waarbij er zonwering tussen de twee lagen van het isolatieglas geplaatst is.
De zonwering wordt beschermd door het glas, waardoor het niet stoffig, vies, of nat wordt en ook niet beschadigd raakt. U hoeft het dus nooit meer schoon te maken, het is onderhoudsarm en geeft een mooie uitstraling aan uw woning.

Er zijn meerdere kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Zo is er jaloezie tussen het glas, plissé en een speciale uitvoering is de plissé black out, die prima geschikt is voor de slaapkamer en een lichtdoorlaat heeft van 0%, wat betekend dat het een prima verduistering is.

Ook zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden, van hand bediend tot electrisch en zelfs een uitvoering op zonne- energie.
De jaloezie is leverbaar in 9 verschillende kleuren, de plissé in 2 verschillende kleuren.

ScreenLine is een product van: PilkingtonMet Triple beglazing, oftewel drie dubbel glas, is het mogelijk om het warmteverlies via ramen en deuren nog verder te beperken en het wooncomfort te verhogen in vergelijking met het huidige dubbel glas.

De driedubbele beglazing leidt tot een lagere U- waarde tot zelfs 0,5 W/m2/K, wat bijdraagt aan een optimale energiebesparing. Hierdoor worden uw energiekosten lager en wordt het milieu minder belast.


Voorbeelden van onze gerealiseerde projecten